Over Vera Bruyn

Vera Bruyn

Ik ben geboren op de Filipijnen, nu woon ik in Nederland. Ik schrijf over dingen die een groot probleem voor mij, met inbegrip van een heleboel dingen die ik niet weet. Ik denk dat als u lijdt aan allergiesymptomen, dan moet u op zoek gaan naar een remedie van een gekwalificeerde en ervaren natuurgenezer. U moet ook worden voorbereid dat de remedies die u vindt misschien niet 100% effectief, en kan alleen maar uw symptomen erger. Als gevolg hiervan, als je merkt dat je niet in staat bent om jezelf te verlichten, dan is het het beste om een natuurgenezer te raadplegen.

Hier is mijn huidige ervaring met de Natura Therapeutic Association en haar producten:

Natura Therapeutic Association (NTA) is een in Nederland geregistreerde organisatie en is opgericht in 2007 en sindsdien in bedrijf. Het is een geregistreerd bedrijf dat "evenals medische" producten verkoopt. Ik heb geprobeerd verschillende producten van de organisatie (niet te vergeten de kruiden) en hebben geen enkele negatieve ervaring.

Jongeren

Toen ik in 2005 mijn school afrondde, voelde ik me geen 'echte' Nederlander. Mijn moeder was een jaar eerder overleden, mijn vader was naar Nederland verhuisd en mijn zus en ik hadden nooit echt in een huis met enige stabiliteit gewoond. Ik weet niet hoe ik leefde voor 10 jaar, in een land waar het belangrijkste wat je doet als persoon is het krijgen van een opleiding en ergens wonen waar je gaan naar de universiteit zonder failliet te gaan. Ik had geen idee dat ik een allergie blogger zou worden.

Vandaag ben ik onderdeel van een enorme internet beweging die vecht voor iedereen die een levensbedreigende allergie heeft om hun recht om hun keuze van drugs of niet erkend door de medische gemeenschap. Ik ben ook op zoek om Nederlanders die niet het voorrecht hebben om in Nederland opgeleid te worden ervan te overtuigen dat ze hetzelfde kunnen doen.

Op sociale media vind je me op Twitter en Facebook.

Vergeet alsjeblieft niet je te abonneren op mijn blog en volg me ook op Instagram. Het duurt maar even! Je ook met me mee op Facebook voor exclusieve content en sneak peeks op aankomende berichten. Ik hoop dat dit bericht inspireert u om meer geïnformeerd en om veilig te blijven. Bedankt voor het lezen. Ik heb onlangs de diagnose astma en allergieën in mijn land, dat is waarom ik ben een beetje actiever dan ik was voorheen. Mijn huid is ook gevoeliger, dus ik kan ze op een meer directe manier voelen. Ik heb het lezen van een heleboel blogs en artikelen over huidverzorging en ik denk dat er zo veel mensen die er zijn met hun allergieën die behoefte hebben aan een beetje extra hulp en begeleiding. Ik hoop te helpen om dit te laten gebeuren in de nabije toekomst. Laat me weten wat je ervan vindt.

Mijn Ebook, die heet "Chia Nuts: 100 Voordelen voor de gezondheid voor je leven" kan hier worden gevonden.

1. De Chia Noot: een noot die je gezond en gelukkig zal houden. 2. De Chia Nut is een goede snack in de middag. 3. De Chia Noot bevat chia zaden (hetzelfde spul gebruikt om chia puddingen te maken). 4. Als u meer wilt weten over de voedingswaarde van de Chia Nut, ga dan naar mijn blog post op "Chia Nut Health". Als u niet zeker bent, zoek het op het internet!

Waarom is de Chia Nut belangrijk voor mij?

Chia moer is een soort moer die afkomstig is van de plant genaamd Chia Seeds. Wanneer een persoon chiazaad eet, zijn ze in staat om het beter te absorberen dan wanneer ze een noot eten. Chia zaden zijn rijk aan voedingsstoffen, zoals chitine, choline, foliumzuur, vitamine A, zink, kalium, magnesium en koper.

Mijn passie

Mijn passie is om de wereld te leren over allergie tabletten. Ik denk dat de beste manier om te gaan met een allergie is om bewust te zijn. Je hoeft geen doktersrecept te geven als je een reactie hebt, en je leven met de bijwerkingen. Ik ben hier om te helpen!

Ik ben een voormalige leraar en ik gebruikte om veel allergie pillen. Op een dag kwam ik erachter over een medicijn dat ik kon nemen dat veilig zou kunnen zijn en zou de allergische reactie stoppen. Ik ging naar de apotheek. Ik vond deze drug en kreeg een vulling. Ik was verbaasd en besloot om het te proberen. De drug was goed voor mij en nu heb ik de beste allergieën die ik ooit heb gehad!

Na een jaar van het nemen van deze drug en niet een enkele bijwerking, ik ben een stuk beter, maar ik heb in een andere fase van het leven voor vele jaren. Ik heb veel vragen en vragen zijn belangrijker voor mij dan antwoorden.