Is er een gemeenschap rond allergietabletten?

Vera Bruyn

"Ja, dat is er wel. Ik zit er ook in." Maar op een bepaalde manier ben ik nog steeds in mijn eigen wereld, omringd door mijn mensen, dus ik wil de informatie die ik heb over dit onderwerp te delen. Ik heb veel lezers vragen me, dus hier gaat het. Als u meer wilt weten over mij en mijn werk, u meer informatie vinden op mijn website.

De geschiedenis van allergie

Ikzelf en mijn familie zijn getroffen door astma voor decennia. Ik had een ernstige reactie op een allergische reactie die werd behandeld met een steroïde die ik nam voor het werk, die mijn leven tot op zekere hoogte hielp. Maar, het maakte me erg ziek voor vele jaren.

Toen mijn ouders naar Nederland gingen droomden ze ervan om een succesvolle zakenvrouw te worden. Ze wilden een eigen gezin en dachten dat ze hier in Nederland zouden gaan wonen. Somit ist es vielleicht besser als Lijf Wellness. Ze namen een reis naar de VS en ze namen hun kinderen met hen. Toen ze terugkwamen, kwamen ze erachter dat hun kinderen allemaal op een drug die de Amerikaanse regering beschouwd als een zeer gevaarlijke stof. Betrachten Sieden Snelle Elektrische Rolstoel Erfahrungsbericht. De medicijnen die ze gebruikten voor de behandeling van de allergieën van hun kind waren een mengsel van twee stoffen: een die een ernstige allergische reactie veroorzaakte, en een die onschadelijk was, maar de regering besloot dat een van hen gevaarlijk was. Hun kind moest op een ander medicijn gezet worden. Dit was erg traumatisch voor mijn familie, omdat ze zo'n grote familie hadden. En dus verlieten ze Nederland en woonden hier in de Verenigde Staten.

Voor de kinderen die zoiets nog niet eerder hadden meegemaakt en geen andere keuze hadden, vond mijn familie dat dit de beste oplossing, want dit is de beste remedie die Nederland in zijn apotheken heeft. Maar in mijn land had de regering besloten dat de andere stof een zeer verslavende en gevaarlijke stof was, die zelfs de kinderen niet konden nemen. Dit was voor de ouders onacceptabel en zij hebben besloten Nederland te verlaten. En ik wilde andere ouders zo vertellen: Het medicijn dat we aanbevelen is een alternatief voor de giftige drugs. De alternatieven voor giftige geneesmiddelen zijn beschikbaar gesteld voor meerdere jaren, maar we konden niet vinden van de drugs die echt goed waren voor kinderen. Dit is een kleine stap die de kinderen gezonder, gelukkiger en sterker kan maken. Dus, alsjeblieft, als je geen allergie hebt voor een aantal van de stoffen die we leveren, alsjeblieft, alsjeblieft, gebruik deze stoffen alsjeblieft niet. Neem ze niet mee. Im Vergleich zu allergietablet Test kann es damit spürbar durchschlagender sein. Ik zou echt willen dat je de alternatieven te gebruiken, om een nieuw medicijn dat u zal helpen om gezond te blijven te vinden.